Bij NB Personeel weten wij dat goed personeel de spil van iedere organisatie vormt. Veel ondernemingen ondervinden moeilijkheden van het aantrekken van goed personeel. Hierdoor ontstaat er dus behoefte aan een bepaalde ontzorging, en die ontzorging bieden wij!


NB Personeel biedt werkgevers die te kampen hebben met moeilijk in te vullen vacatures een snelle oplossing, door middel van haar grote wervingsnetwerk in binnen- en buitenland, regionale betrokkenheid, sterke affiniteit met de sectoren bouw, techniek en logistiek én uitgebreide knowhow van diverse cao’s.


Verder beschikken wij over de nodige kennis van het arbeidsrecht, zorgen wij voor een kloppende verloning en is onze onderneming SNA-gecertificeerd, hetgeen inhoudt dat wij voldoen aan de NEN 4400-1 norm. Dit alles maakt ons een betrouwbare partij om zaken mee te doen! Wij werken resultaatgericht en zetten ons altijd volledig in om de opdrachtgever op korte termijn te voorzien van goed personeel.


Wanneer wij de samenwerking aangaan brengt dit een zeer flexibel dienstverband met zich mee gecombineerd met aantrekkelijke tarieven. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de kandidaat na een overeengekomen uitzendperiode in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever. Onze dienstverlening kenmerkt zich met het feit dat de kandidaat centraal staat en dat wij telkens de juiste match tussen klant en kandidaat weten te maken. Ons personeel wordt uitvoerig gescreend, waardoor wij altijd de juiste mensen voor de juiste opdrachtgever kunnen selecteren.

Wij doen graag onze uiterste best om u van bekwaam personeel te voorzien. Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!